Tarta caramelizată cu fistic, nuc și migdale

Tarta caramelizată cu fistic, nuc și migdale
Tarta caramelizată cu fistic, nuc și migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 435 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere de pădure, frișcă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brie cu ceapă caramelizată, fistic și afine, Baclava de nuc și fistic, și Clătite de Ricotta portocalie cu smochin caramelizat și compot de fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul pudră, sarea și cuișoarele măcinate în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați untul și coaja de portocală. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă amestecul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Transferați aluatul în tigaie de 10 până la 10 1/2 inch cu fund detașabil. Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Înghețați crusta 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați smântâna, atât zaharurile, cât și mierea într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Continuați să fierbeți până când amestecul se întunecă și se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc. Se amestecă toate nucile și apa de trandafiri. Lingura se umple uniform în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Coaceți tarta până când umplutura este maro caramel și clocotește gros și crusta este aurie, aproximativ 38 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați tarta în raft și răciți complet în tigaie. Îndepărtați cu grijă laturile tigaiei din tartă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați tarta pe platou. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
7
Tăiați tarta în pene și serviți la temperatura camerei.
8
* Disponibil la unele supermarketuri, magazine de alimente de specialitate și piețe din Orientul Mijlociu.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista