Tartă Portocalie Cu Sânge Fulgios

Tartă Portocalie Cu Sânge Fulgios
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta de portocale cu sânge fulgios ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 443 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, apă cu gheață, sos de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartă Portocalie Cu Sânge Fulgios, Tartă de portocale de sânge cu sos de caramel de portocale, și Tartă Portocalie De Sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați 1 cană de făină cu 2 linguri de zahăr și praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați bățul de unt rece și pulsați de mai multe ori, doar până când are dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Presărați aluatul cu apă cu gheață și pulsați doar până se formează firimituri umezite. Întoarceți firimiturile pe o suprafață de lucru, frământați o dată sau de două ori și bateți patiseria într-un disc. Înfășurați patiseria în plastic și răciți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți patiseria la o rundă de 11 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Transferați patiseria pe o foaie de biscuiți plată cu hârtie pergament și dați-o la frigider timp de 15 minute sau până când este răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Între timp, curățați portocalele de sânge, îndepărtând toată miezul alb amar. Feliați subțire 2 portocale în cruce; scoateți gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
7
Transferați feliile de portocală pe o farfurie. Lucrând peste o sită așezată peste un castron, tăiați între membranele portocalelor rămase, eliberând secțiunile în sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scoateți gropile și scuturați ușor cât mai mult suc posibil fără a zdrobi secțiunile; veți avea nevoie de 1 cană de secțiuni. Rezervați sucul de portocale pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
9
Aranjați secțiunile portocalii pe patiserie, lăsând o margine de 2 inci în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
10
Presărați 2 linguri de zahăr peste portocale. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați subțire restul de 1 lingură de unt peste portocale. Îndoiți patiseria peste portocale, lăsând majoritatea portocalelor descoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Ungeți patiseria cu spălarea ouălor și presărați ușor cu 1 lingură de zahăr. Aranjați feliile de portocală deasupra, lăsând o margine de patiserie de 1 inch în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
12
Presară deasupra restul de 1 lingură de zahăr. Congelați tarta până se solidifică, cel puțin 4 ore sau de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
13
Preîncălziți cuptorul la 375 și poziționați un suport în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Așezați o foaie de copt pe raftul de mai jos pentru a prinde picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
15
Coaceți tarta direct din congelator timp de 1 oră și 15 minute, până când fructele clocotesc și patiseria se rumenesc profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
16
Transferați foaia de cookie într-un raft și lăsați tarta să se răcească timp de 30 de minute. Glisați cu grijă hârtia pergament pe raft și lăsați tarta să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
17
Se servește cu sosul de Caramel sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista