Tartă de Migdale Pere
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Almond Pear Tart ar putea fi o rețetă minunată fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană de încercat. Acest desert are 156 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați migdale, produse de patiserie), făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tarta cu pere și migdale , Tarta cu pere și migdale și Tarta cu pere și migdale .
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați aluatul într-un aluat de 10 inchi. cerc.
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
Într-un castron mare, combinați 3/4 de cană de zahăr și făina; se adaugă pere și se amestecă. Turnați peste aluat până la 2 inchi de margini. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură, lăsând centrul descoperit.
Se presară cu zahărul rămas.
Coaceți la 450° timp de 15 minute sau până când crusta este aurie și umplutura este spumoasă.
Se presară migdale; mai coaceți cu 5 minute. Folosind hârtie de pergament, alunecă tarta pe un grătar pentru a se răci.