Tartă de afine cu scorțișoară

Tartă de afine cu scorțișoară
Tarta de afine cu scorțișoară ia aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la BBC Good Food are 21 de fani. Dacă aveți la îndemână brânză, zahăr tos auriu, împachetați produse de patiserie gata preparate și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Clatite de migdale de afine cu sos de afine-scortisoara, Tarta Cu Afine, și Tarta Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați o foaie de copt cu pergament de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se amestecă scorțișoara și zahărul tos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4
Împrăștiați zahărul de scorțișoară pe suprafața de lucru, apoi întindeți patiseria deasupra zahărului, la aproximativ grosimea de 2 x 1 monede. Folosind o farfurie mare, decupați o rundă îngrijită (aproximativ 23 cm este bine) și ridicați-o pe foaia de copt căptușită. Înțepați patiseria peste tot cu o furculiță și sertizați în jurul marginii cu degetul și degetul mare. Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți patiseria în cuptor timp de 10-12 minute sau până la uscare și biscuitate. Se lasă să se răcească complet înainte de a se transfera cu atenție pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateți brânza moale cu sucul de portocale și coaja, adăugând zahărul glazură după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Brânză MoaleBrânză Moale
7
Întindeți acest lucru peste baza de patiserie lăsând o margine de 2,5 cm în jurul marginii. Acoperiți crema de portocale cu afine și praf ușor cu zahăr glazură chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista