Tartă Cu Roșii Filo
Tarta de roșii Filo necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 45 de porții cu 34 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii romi, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă Cu Roșii Filo, Tartă De Morcovi Filo, și Ciocolata Fudge Filo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aliniați o foaie mare de prăjituri cu hârtie pergament și pulverizați hârtie cu spray cu ulei de gătit (sau periați ușor cu ulei vegetal).
Așezați 1 foaie filo pe hârtie și periați ușor cu puțin unt topit.
Se presară peste tot cu 1 lingură. parmezan. Repetați stratificarea de încă 5 ori (cu filo, unt și parmezan), apăsând ferm fiecare foaie, astfel încât să se lipească de foaia de mai jos.
Așezați ultima foaie filo deasupra, periați cu untul topit rămas și presărați restul de 1 lingură. parmezan.
Împrăștiați ceapa peste filo, acoperiți cu mozzarella și aranjați feliile de roșii într-un singur strat, suprapunându-se ușor.
Se presară cimbru și sare și piper după gust.
Coaceți până când filo este maro auriu, 30 până la 35 de minute. Se răcește 10 minute, apoi se servește.