Tartă Cu Mere În Formă Liberă
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu mere în formă liberă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr turbinado, apă cu gheață, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă Cu Mere În Formă Liberă, Tartă Cu Mere În Formă Liberă, și Tartă cu mere în formă liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu paleta, combinați făina cu 1 linguriță de zahăr și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați untul și amestecați la viteză mică până când are dimensiunea mazărelor mici, 30 de secunde. Cu mașina pornită, adăugați treptat 1/4 cană de apă cu gheață.
Adăugați cât mai mult din apa cu gheață rămasă, după cum este necesar, câte 1 lingură odată, până când aluatul este umezit uniform (nu ar trebui să se maseze pe paletă). Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați de 2 sau 3 ori, doar până se reunește. Bateți aluatul într-un disc, înfășurați în plastic și răciți timp de 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 și tapetați o foaie mare de biscuiți cu hârtie pergament. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul într-o rundă de 17 inci, apoi tăiați-l într-o rundă îngrijită de 16 inci.
Transferați aluatul pe foaia de biscuiți.
Într-un castron mediu, combinați restul de 1/2 cană de zahăr cu coaja de lămâie și un vârf de sare.
Adăugați merele și sucul de lămâie și aruncați bine. Aranjați merele pe aluat în 2 cercuri concentrice, lăsând o margine de 3 inci în jur. Îndoiți marginea aluatului în sus și peste mere, suprapunând aluatul pe sine, după cum este necesar.
Ungeți marginea cu albușul de ou și presărați cu zahărul turbinado.
Coaceți plăcinta în centrul cuptorului până când crusta este aurie și fermă și merele sunt fragede, aproximativ 55 de minute.
Transferați foaia de cookie într-un raft pentru a se răci. Glisați plăcinta pe o farfurie, tăiați-o în pene și serviți.