Tartă Cu Kiwi Cu Căpșuni

Tartă Cu Kiwi Cu Căpșuni
Rețeta tartă cu Kiwi de căpșuni ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 2 ore și 2 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. Acest desert are 190 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, gem de caise, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tartă Cu Căpșuni Kiwi, Tartă Cu Căpșuni-Kiwi, și Tartă Cu Căpșuni-Kiwi-Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă Bisquick și zahăr în castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca făină de porumb grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Apăsați amestecul în partea de jos a tigaiei cu formă de arc ungară, 9X3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Coaceți 9 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți partea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Încălziți gemul de caise până la fierbere; se toarnă imediat peste crustă, răspândindu-se uniform. Aranjați căpșuni și kiwi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Gem De CaiseGem De Caise
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Încălziți jeleul de mere până la fierbere; periați sau lingurați cu grijă peste fructe. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MereJeleu De Mere
FructeFructe
9
Tăiați în pene.
10
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 2 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista