Tartă cu fructe proaspete
Rețeta Tartă cu fructe proaspete se poate face în aproximativ 54 de minute . Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 477 de calorii . Această rețetă servește 8. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, amidon de porumb, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor spectaculos de 24% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Tarta cu fructe proaspete , Tarta cu fructe proaspete și Tarta cu fructe proaspete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru crusta: Intr-un robot de bucatarie, combina zaharul de cofetari, faina si untul si proceseaza pana cand amestecul formeaza o bila. Cu degetele, presați aluatul într-o tavă de tartă de 12 inci cu fund detașabil, având grijă să împingeți crusta în adânciturile din laterale. Pat până când crusta este uniformă.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până se rumenesc foarte ușor. Se da deoparte la racit.
Pentru umplutură și topping: Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia împreună până la omogenizare.
Se întinde peste crusta răcită.
Tăiați căpșunile în felii de 1/4 inch și aranjați în jurul marginii crustei. Pentru următorul cerc, folosiți felii de kiwi.
Adăugați un alt cerc de căpșuni, umplând orice spațiu cu afine. Strângeți zmeura în centrul tartei.
Combinați limea, amidonul de porumb, sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu până când este limpede și gros, aproximativ 2 minute.
Lasa sa se raceasca. Cu o pensula de patiserie glazuram toata tarta. Nu veți folosi toată glazura.
Păstrați tarta la frigider.
Scoateți aproximativ 15 minute înainte de servire. Se taie in 8 felii si se serveste cu o lingura de frisca.
Vin recomandat: Port
Portul sunt alegerile mele de top pentru Tart. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Portul fin Krohn Lágrima cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Port fin Krohn Lágrima]()
Port fin Krohn Lágrima
Toffee, caramel și maturitate bună la acest vin sofisticat. Există o margine de spirit, dar funcționează pentru că fructul este supus maturității, maturității și bogăției. Postgustul este doar parfumat.