Tartă cu fructe de mare (Lime Flan)
Tartă cu fructe de mare (Lime Flan) este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 254 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte condensat, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face caramelul, aduceți 1 cană de zahăr și o cană de apă la fierbere la foc mediu și fierbeți până capătă o culoare maro deschis, aproximativ 6 – 8 minute.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramel, lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Așezați toate ramekinele într-un cuptor mare dish.To faceți flanul: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați sucul de lămâie cu amidonul de porumb într-un castron mic. Pune deoparte.Bateți ouăle cu un mixer electric, adăugați amestecul de var, laptele, smântâna grea, laptele condensat dulce, zahărul, vanilia și coaja.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 hours.To serviți, treceți cu grijă un cuțit în jurul marginii ramekinului, acoperiți-l cu o farfurie de servire, răsturnați-l și îndepărtați ușor ramekinul, permițând caramelului să treacă peste părți.