Tartă cu cremă de mere

Tartă cu cremă de mere
Tartă cu cremă de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 10. O porție conține 332 de calorii, 4 g de proteine și 20 g de grăsimi. Pentru 70 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, nucșoară măcinată, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 14%. Acest scor nu este atât de super. Tarta cu crema de mere cu branza, tarta cu mere cu crema de migdale si tarta cu crema de mere si nuci sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați pe partea inferioară și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Echipamente pe care le vei folosi
18 Prăjituri OREO Cu Ciocolată, Zdrobite Fin18 Prăjituri OREO Cu Ciocolată, Zdrobite Fin
Glazura De PruneGlazura De Prune
2
Aranjați merele peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
1/3 Cană Apă (70° Până La 80°)1/3 Cană Apă (70° Până La 80°)
3
Combinați zahărul, scorțișoara și nucșoara; se presara peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
4
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare1/8 Linguriță De Nucșoară, Măcinată, Plus Mai Mult, Pentru Condimentare
5
Coaceți la 400° timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
6
Într-un castron mic, bate smântâna și gălbenușurile de ou; se toarnă peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
2 Linguri Plus 1 Lingurita De Scurtator, Impartite2 Linguri Plus 1 Lingurita De Scurtator, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
7
Coaceți 25-30 de minute mai mult sau până când merele sunt fragede și umplutura este aproape întărită. Se răcește pe un grătar timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
8
Serviți cu frișcă dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tarta in meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista