Tartă Cu Ciocolată-Portocală

Ciocolata-portocaliu Tarta ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 226 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de lapte condensat, coajă de portocală, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Ciocolată-Portocală, Tartă Cu Brânză Cremă De Ciocolată-Portocală, și Tartă Cu Portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Puneți zahărul într-o tigaie medie și grea la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul. Continuați să gătiți încă 1 1/2 minute sau până când sunt aurii. Se toarnă imediat într-un vas de quiche de 9 inci acoperit cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul vasului.
Combinați 1% lapte și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie și procesați amestecul până se omogenizează.
Turnați amestecul de lapte peste siropul caramelizat în vas.
Așezați vasul într-o tigaie de prăjire superficială și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Scoateți vasul din tigaie și răciți 30 de minute pe un suport de sârmă. Acoperiți tarta și răciți cel puțin 3 ore.
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra vasului și răsturnați flanul pe farfurie.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste tartă.