Tartă Cu Căpșuni Și Afine
O porție conține 298 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 82 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 165 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tarta Cu Capsuni, Zmeura, Afine, Salată de Avocado cu afine de căpșuni cu vinetă de mac de căpșuni, și Tarta Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-un castron mic, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, untul topit și zahărul până când se coerează. Apăsați amestecul în partea de jos și părțile laterale ale cojii de tartă.
Coaceți crusta până se întunecă în culoare, aproximativ 15 minute.
Lasă crusta să se răcească.
Într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză, smântâna și zahărul brun deschis până se omogenizează și pufos și zahărul s-a dizolvat.
Se amestecă vanilia, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Întindeți umplutura de lămâie uniform peste crusta de plăcintă răcită. Circumferința liniei de tartă cu căpșuni, abia suprapunând sferturile. Îngrămădiți afine în centrul tartei.
Puneți gemul de caise și apa într-un castron mic și amestecați pentru a combina. Cuptorul cu microunde până când gemul este slăbit, aproximativ 20 de secunde.
Ungeți fructele de pădure cu glazură de caise.
Lăsați tarta să se răcească la frigider timp de o oră înainte de servire.