Tartă Crocantă Cu Caramel
Tarta crocantă de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 416 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină de tort, ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 22%. Încercați Tartă de iaurt cu crustă de ovăz și Topping crocant de ovăz, Gatiti cartea: Tarta de piersici crocante si Custardy, și Crocante Caramel Munch Mix pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o lingură de lemn, amestecați 14 linguri de unt într-un bol până când sunt ușoare și pufoase. Se macină nucile și zahărul într-un robot de bucătărie și se amestecă în unt. Bateți în ou.
Adăugați ambele făină și amestecați până se combină. Adunați aluatul într-o bilă și aplatizați-l într-un disc. Înfășurați în plastic; se răcește 2 ore.
Întindeți aluatul într-un cerc de 15 inci între două foi de plastic.
Îndepărtați foaia superioară de plastic și transferați aluatul într-o tigaie de tartă de 11 inci cu fundul detașabil. Apăsați în tigaie și tăiați marginile.
Se pune la congelator 15 minute. Aliniați aluatul cu folie și umpleți folia cu fasole uscată (servește ca greutate pentru a ajuta crusta să-și păstreze forma).
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute.
Îndepărtați folia și fasolea.
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu, amestecand pana cand amestecul este o culoare chihlimbar profund, aproximativ 15 minute.
Periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie umedă și rotiți ocazional.
Scoateți din căldură. Amestecați treptat în 1 1/4 căni de smântână grea.
Adăugați 1/4 cană de unt și amestecați până se topește.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) până când umpleți bule și se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Umplerea va fi neclară. Mișto. Se răcește până se fixează, aproximativ 1 oră.
Într-o cratiță mică grea, combinați 3/4 cană smântână grea, ciocolată, 3 linguri unt și sirop de porumb. Gatiti la foc mic, amestecand pana se omogenizeaza.
Se toarnă peste umplutura răcită. Se răcește tarta până se întărește, aproximativ 1 oră.
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei înainte de servire.