Tarta crocantă de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 416 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină de tort, ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 22%. Încercați Tartă de iaurt cu crustă de ovăz și Topping crocant de ovăz, Gatiti cartea: Tarta de piersici crocante si Custardy, și Crocante Caramel Munch Mix pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind o lingură de lemn, amestecați 14 linguri de unt într-un bol până când sunt ușoare și pufoase. Se macină nucile și zahărul într-un robot de bucătărie și se amestecă în unt. Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Nuci
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Lingura De Lemn
Bol
2
Adăugați ambele făină și amestecați până se combină. Adunați aluatul într-o bilă și aplatizați-l într-un disc. Înfășurați în plastic; se răcește 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
3
Întindeți aluatul într-un cerc de 15 inci între două foi de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Îndepărtați foaia superioară de plastic și transferați aluatul într-o tigaie de tartă de 11 inci cu fundul detașabil. Apăsați în tigaie și tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
5
Se pune la congelator 15 minute. Aliniați aluatul cu folie și umpleți folia cu fasole uscată (servește ca greutate pentru a ajuta crusta să-și păstreze forma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Combinați zahărul și apa într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu, amestecand pana cand amestecul este o culoare chihlimbar profund, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie umedă și rotiți ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți din căldură. Amestecați treptat în 1 1/4 căni de smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
12
Adăugați 1/4 cană de unt și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
13
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
14
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) până când umpleți bule și se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Umplerea va fi neclară. Mișto. Se răcește până se fixează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Într-o cratiță mică grea, combinați 3/4 cană smântână grea, ciocolată, 3 linguri unt și sirop de porumb. Gatiti la foc mic, amestecand pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Sirop De Porumb
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
16
Se toarnă peste umplutura răcită. Se răcește tarta până se întărește, aproximativ 1 oră.
17
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei înainte de servire.