Tartă cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite

Tartă cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite
Tarta cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 328 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Un amestec de migdale, gălbenușuri de ou, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Tartă cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite, Tartă cu cireșe de ciocolată cu crustă de migdale prăjite (fără Gluten, Paleo + Vegan), și

Instrucțiuni

1
Ungeți untul topit peste fundul (nu pe părțile laterale) ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci cu fundul detașabil. Amestecați făina,migdalele, zahărul și sarea în procesor până când nucile sunt fin măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Adăugați 6 linguri cubulețeunt. Amestecați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
3
Adăugați gălbenușul. Se amestecă până vine aluatulîmpreună în aglomerări umede. Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei.Pierce aluatul peste tot cu furculita. Congelați până lafirmă, cel puțin 30 de minute. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Coaceți crusta până laadânc maro auriu (crusta va umfla ușor),aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Transferați crusta în raft șise răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1
Locul 2teaspoons apă în ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Stropeste gelatina peste.
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie,10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Bateți gălbenușurile, zahărul, amidonul de porumb șicoaja de portocala intr-un bol mediu pentru a se amesteca. Aducețilapte la foc mic într-o cratiță medie greăla foc mediu. Treceți treptat laptele fierbintela amestecul de gălbenuș. Reveniți la aceeași cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Bateți până când crema se îngroașă și fierbe,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se ia de pe foc.
7
Adăugațiamestec de gelatină și bateți până se dizolvăiar crema este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Transferați cremă într-un alt mediucastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
9
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute (crema va fi foarte groasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
10
Bateți crema într-un castron mediu până la vârfuriforma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Bateti crema pana se omogenizeaza. Cremă îndoită în cremă în 3 adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Transferați umplutura în crustă. Se răcește tarta până la umplereseturi, cel puțin 3 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
13
Tăiați 1/3 inch în partea de sus și de jos a fiecăruiaportocaliu. Stand 1 portocaliu pe capătul plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
14
Tăiați toate coaja și miezul, urmând conturulfructe. Lucrând peste castron, tăiați întremembrane, eliberând segmente portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Glisați ușor vârful cuțitului mic întrecrusta și părțile laterale ale tigaiei pentru a slăbi crusta. Pushup tart Pan jos, eliberând tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
16
Tăiați tarta în pene.
17
Transferați laplate. Aranjați mai multe segmente portocalii pe fiecare pană de tartă; stropiți cu miereși serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
18
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista