Tartă cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite
Tarta cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 328 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Un amestec de migdale, gălbenușuri de ou, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Tartă cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite, Tartă cu cireșe de ciocolată cu crustă de migdale prăjite (fără Gluten, Paleo + Vegan), și
Instrucțiuni
Ungeți untul topit peste fundul (nu pe părțile laterale) ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci cu fundul detașabil. Amestecați făina,migdalele, zahărul și sarea în procesor până când nucile sunt fin măcinate.
Adăugați 6 linguri cubulețeunt. Amestecați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați gălbenușul. Se amestecă până vine aluatulîmpreună în aglomerări umede. Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei.Pierce aluatul peste tot cu furculita. Congelați până lafirmă, cel puțin 30 de minute. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți crusta până laadânc maro auriu (crusta va umfla ușor),aproximativ 18 minute.
Transferați crusta în raft șise răcește complet.
Locul 2teaspoons apă în ceașcă mică.
Stropeste gelatina peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie,10 până la 12 minute.
Bateți gălbenușurile, zahărul, amidonul de porumb șicoaja de portocala intr-un bol mediu pentru a se amesteca. Aducețilapte la foc mic într-o cratiță medie greăla foc mediu. Treceți treptat laptele fierbintela amestecul de gălbenuș. Reveniți la aceeași cratiță.
Bateți până când crema se îngroașă și fierbe,aproximativ 2 minute.
Adăugațiamestec de gelatină și bateți până se dizolvăiar crema este netedă.
Transferați cremă într-un alt mediucastron.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute (crema va fi foarte groasă).
Bateți crema într-un castron mediu până la vârfuriforma.
Bateti crema pana se omogenizeaza. Cremă îndoită în cremă în 3 adăugiri.
Transferați umplutura în crustă. Se răcește tarta până la umplereseturi, cel puțin 3 ore și până la 8 ore.
Tăiați 1/3 inch în partea de sus și de jos a fiecăruiaportocaliu. Stand 1 portocaliu pe capătul plat.
Tăiați toate coaja și miezul, urmând conturulfructe. Lucrând peste castron, tăiați întremembrane, eliberând segmente portocalii.
Glisați ușor vârful cuțitului mic întrecrusta și părțile laterale ale tigaiei pentru a slăbi crusta. Pushup tart Pan jos, eliberând tartă.
Transferați laplate. Aranjați mai multe segmente portocalii pe fiecare pană de tartă; stropiți cu miereși serviți.