Taquitos De Pui La Cuptor Cremos
Rețeta Taquitos de pui la cuptor cremos ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 30 minute. Această rețetă face 10 porții cu 133 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă de brânză, tortilla de făină, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Taquitos De Pui Cremos La Cuptor, Taquitos De Pui Cremos La Cuptor, și Taquitos De Pui Cremos La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 foaie de cookie-uri F. Line cu folie.
Într-un castron mic, amestecați puiul, crema de brânză și 1/4 cană de salsa. Gust pentru picant; adăugați mai multă salsa după gust.
Periați ușor fiecare tortilla pe ambele părți cu ulei de măsline sau pulverizați cu spray de gătit.
Așezați 2 linguri de amestec de pui în centrul fiecărei tortilla.
Rulati; așezați pe foaia de cookie, cu cusătura în jos.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.