Tapenadă De Măsline

Tapenadă De Măsline
Tapenada Fig-Olive ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 108 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, rozmarin, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!), Tapenadă De Smochine Și Măsline, și Tapenadă de smochine și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, fierbeți smochinele în apă cu capacul îndoit timp de 10 până la 20 de minute, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Dacă folosiți un mortar și un pistil, zdrobiți măslinele cu usturoi, capere, hamsii, muștar și rozmarin. (Uneori toc mai întâi măslinele, ceea ce înseamnă mai puțin bătând mai târziu.) Pound în smochine. Odată ce sunt rupte, amestecați sucul de lămâie și uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
HamsiiHamsii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
MuștarMuștar
CapereCapere
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Dacă utilizați un robot de bucătărie, pulsați măslinele, smochinele, usturoiul, caperele, hamsiile, muștarul, rozmarinul și sucul de lămâie pentru a crea o pastă groasă. Pulsați uleiul de măsline până când obțineți o pastă netedă. Nu exagerați; tapenada bună ar trebui să fie ușor aspră. Se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
HamsiiHamsii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
MuștarMuștar
CapereCapere
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Tapenada de smochine-măsline poate fi făcută cu până la două săptămâni înainte și păstrată la frigider. De fapt, este mai bine servit cel puțin o zi după ce a fost făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
SmochineSmochine
6
Gust
7
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
8
Din viața dulce din Paris de David Lebovitz. Drepturi de autor (c) 2009 de David Lebovitz. Publicat de Broadway Books.David Lebovitz a locuit în San Francisco timp de douăzeci de ani înainte de a se muta la Paris. A copt la mai multe restaurante notabile înainte de a-și începe cariera de autor de cărți de bucate și scriitor de alimente. Este autorul a patru cărți foarte apreciate despre deserturi și a scris pentru multe reviste alimentare importante, împărtășind rețetele sale bine testate scrise cu o supă de umor. Blogul său popular, premiat, www.davidlebovitz.com, distrează cititorii din întreaga lume cu rețete dulci și sărate în timp ce încearcă să dezvăluie complexitatea vieții la Paris.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista