Tapenadă cu Caper de măsline cu mentă proaspătă
Tapenada cu Caper de măsline cu mentă proaspătă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 2 și costă $1.92 pe portie. O porție conține 353 calorii, 2G de proteine, și 38g de grăsime. Un amestec de capere, piper, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cod prăjit cu tapenadă caldă de roșii-măsline-caper, Cod Prăjit Cu Rețetă Caldă De Tapenadă Cu Caper De Măsline De Roșii, și Fenicul California prăjit cu tapenadă de măsline, Feta și mentă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați pătrunjelul, menta, uleiul, caperele și ardeiul roșu zdrobit până se toacă mărunt.
Se adaugă măslinele și se pulsează până se toacă mărunt, dar nu se curăță.
Faceți înainte: tapenada poate fi refrigerată până la 3 zile.
Lăsați să revină la temperatura camerei înainte de servire.
Se servește cu: friptură la grătar, pui, scoici sau pește alb cu carne fermă sau pe burgeri.