Tandoori-picior de miel condimentat

Tandoori-picior de miel condimentat
Tandoori-condimentat picior de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 315 calorii, 48G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, paprika maghiară, cardamom măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Miel Tandoori, Picior de miel Tandoori, și Miel Tandoori La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul, sucul de lămâie, usturoiul, coaja de tei, ghimbirul, sarea, boia de ardei, coriandrul, chimenul, turmericul, cardamomul, muștarul uscat, ardeiul cayenne, schinduful, cuișoarele și scorțișoara într-un castron mic; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CoriandruCoriandru
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
IaurtIaurt
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați piciorul de miel pe raftul setat într-o tigaie mare de prăjire. Înveliți piciorul de miel cu amestec de iaurt. Acoperiți mielul liber cu folie de plastic sau cort cu folie de aluminiu (nu lăsați folia de aluminiu să atingă acoperirea) și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
IaurtIaurt
MielMiel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. friptură de miel descoperită până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a cărnii (fără a atinge osul) înregistrează 125 buc.F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră și 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Lăsați mielul să se odihnească cu 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
1
Asigurați-vă că cortați mielul marinat cu folie de aluminiu. Când alimentele acide intră în contact cu folia, poate apărea o reacție chimică care poate modifica aroma și culoarea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista