Rețeta Tamales de vită poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica carne de vită tocană, cornhusks, benzi lungi cornhusk, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tamale Din Carne De Vită, Tamale De Vită, și Tamale De Vită Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti umplutura, încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 4 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carne de vită; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile. Se amestecă 1 cană de apă și 1/2 linguriță de sare; aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți și coaceți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați carnea de vită într-un castron cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă picături într-o măsură de sticlă.
7
Adăugați suficientă apă la picături pentru a egala 1 cană. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
8
Tăiați carnea de vită în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Întoarceți carnea de vită în tigaie; se presară cu făină. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă chile măcinat; se amestecă amestecul de picături. Reduceți căldura și gătiți 7 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
11
Așezați coji întregi de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Cojile de greutate în jos cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Scurgeți cojile.
13
Pentru a pregăti aluatul, combinați masa și 1 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Adăugați unt și ulei; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
15
Adăugați bulion și 1 cană de apă; se amestecă până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat
16
Lucrând cu câte o coajă, așezați aproximativ 1/4 cană de aluat masa în centrul cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi de 4 x 3 inci. Lingură aproximativ 2 linguri amestec de carne de vită pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, rola tamale sus, jeleu-roll stil; ori capetele inferioare ale cojii sub. Legați 1 bandă de coajă de porumb în jurul tamalei pentru a vă asigura; stați în poziție verticală într-un abur de legume. Repetați procedura cu restul de coji întregi de porumb, aluat de masă, amestec de carne de vită și benzi de coajă de porumb. Tamale la abur, acoperite, 50 de minute sau până când aluatul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tamale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
17
Scoateți tamalele din aburul de legume; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tamale
18
Se servește cu sos roșu de Chile, dacă se dorește.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.