Tall Caramel-Banana ' N Pecan Pie
Reteta Tall Caramel-Banana ' n Pecan Pie ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă face 8 porții cu 527 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 2 fani. Dacă aveți la îndemână vanilie, bucăți de pecan pentru jardiniere, topping de înghețată cu caramel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pâine cu banane cu înghețată de Caramel și pecan fragil, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Cupcakes cu Caramel sărat cu Crumble fragil de nucă de cocos Pecan și cremă de unt Elvețiană Caramel.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă 2 căni de topping bătut cu bici; pus deoparte.
Întindeți 1/4 cană topping de caramel pe fundul crustei; deasupra cu straturi de 1/4 cană de nuci pecan, banane și amestec de cremă de brânză. Acoperiți cu restul de topping bătut și nuci pecan.
Stropiți cu restul de topping de caramel chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.