Tagliatelle cu slănină, roșii Cherry sparte și Rucola
Tagliatelle cu slănină, roșii Cherry Burst și Arugulan este un fel principal care servește 6. O porție conține 796 calorii, 19g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru 1,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este destul de bun. Încearcă Rutabaga spiralizată cremoasă cu roșii Cherry sparte, Tigaie de Paste grecești cu roșii Cherry sparte, și Paste cu roșii cherry sparte, Burratan și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie mare și largă cu ulei de măsline. Aruncați slănina, usturoiul și ardeiul roșu; aduceți la foc mediu-mare. Când usturoiul devine auriu și este foarte aromat, 2 până la 3 minute, scoateți-l din tigaie și aruncați-l-și-a îndeplinit destinul usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați roșiile cherry în tigaie și rotiți-le până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1 cană de bulion, condimentați cu sare, reduceți focul la mediu și lăsați roșiile să fiarbă până încep să izbucnească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți timp de 2 până la 3 minute, sau până când sunt fragede, dar dințate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți pastele și adăugați-le la legume împreună cu aproximativ 1/2 cană de apă de gătit rezervată; aruncați energic pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți tigaia de pe foc, aruncați rucola, stropiți cu uleiul de finisare big fat și presărați Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Piept De Pui La Rotisor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți imediat.
8
Puneți făina universală pe o suprafață de lucru curată și uscată. Faceți o gaură (aceasta se mai numește și fântână) în centrul grămezii de făină care are o lățime de aproximativ 8 inci (mai mare este cu siguranță mai bine aici). Spargeți toate ouăle și gălbenușul în gaură și adăugați uleiul de măsline, apa și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
9
Folosind o furculiță, bateți ouăle împreună cu uleiul de măsline, apa și sarea. Folosind furculița, începeți să încorporați făina în amestecul de ouă; aveți grijă să nu rupeți părțile laterale ale puțului sau amestecul de ouă va trece pe toată placa dvs. și veți avea o mare mizerie! De asemenea, nu vă faceți griji cu privire la bulgări. Când s-a încorporat suficientă făină în amestecul de ouă încât să nu curgă peste tot atunci când părțile laterale ale puțului sunt rupte, începeți să vă folosiți mâinile pentru a obține cu adevărat totul bine combinat. Dacă amestecul este strâns și uscat, udați-vă mâinile și începeți să frământați cu mâinile ude. Când amestecul s-a reunit într-adevăr într-un amestec omogen, atunci puteți începe să frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Când frământați, este foarte important să vă puneți greutatea corporală în el, să vă așezați deasupra aluatului pentru a-l întinde cu adevărat și a nu rupe aluatul. Folosind tocurile palmelor, rotiți aluatul pentru a crea un aluat foarte neted și suplu. Când este gata, aluatul ar trebui să arate foarte neted și să se simtă aproape catifelat. Frământarea va dura de obicei de la 8 la 10 minute pentru un frământător cu experiență și de la 10 la 15 pentru un frământător fără experiență. Puneți greutatea corporală în ea, trebuie să frământați! Aici se formează textura perfectă, dințată a pastelor tale. Intră acolo și distrează-te!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Când pastele au fost frământate la consistența perfectă, înfășurați-le în plastic și lăsați să se odihnească cel puțin 1 oră. Dacă utilizați imediat nu refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
12
Rulați și tăiați pastele în forma dorită. Cât de netedă și suplă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale