Tagine de cârnați de miel și merguez

Tagine de cârnați de miel și merguez
Tagine de miel și cârnați merguez ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 94G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1055 calorii. Pentru $6.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați harissa, ghimbir de mărimea degetului mare, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Marocan Merguez și Tagine de legume, Merguez Și Chard Verde Tagine, și Cârnați Merguez cu cartofi Festonati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru marinată, prăjiți condimentele într-o tigaie uscată timp de câteva minute până când sunt parfumate. Puneți ingredientele de marinată rămase într-un blender și procesați până la o pastă netedă, apoi adăugați condimentele prăjite și amestecați din nou pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați mielul într-un castron mare și turnați peste marinată. Lăsați în pastă peste noapte sau timp de cel puțin 2 ore pentru a absorbi toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Într-o formă mare de prăjire, suficient de mare pentru a încadra carnea într-un singur strat, încălziți uleiul și puneți-l la foc mare pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Scoateți carnea din marinată, ștergând și rezervând orice exces, apoi rumeniți gambele pe toate părțile în uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați marinada rămasă în vas împreună cu morcovii, ceapa și prunele, apoi turnați 1 litru de apă. Acoperiți bine vasul cu folie și gătiți într-un cuptor mic timp de 3-4 ore până când carnea este fragedă și cade departe de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Prune UscatePrune Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Adăugați mierea, sucul de lămâie și condimentele și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Dacă folosiți, prăjiți cârnații până sunt fierți, apoi adăugați la tagine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
9
Serviți carnea într-un castron mare cu sosul lingurat, apoi împrăștiați cu lămâile și menta conservate și serviți harissa pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
HarissaHarissa
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista