Tagine de miel și cârnați merguez ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 94G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1055 calorii. Pentru $6.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați harissa, ghimbir de mărimea degetului mare, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Marocan Merguez și Tagine de legume, Merguez Și Chard Verde Tagine, și Cârnați Merguez cu cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru marinată, prăjiți condimentele într-o tigaie uscată timp de câteva minute până când sunt parfumate. Puneți ingredientele de marinată rămase într-un blender și procesați până la o pastă netedă, apoi adăugați condimentele prăjite și amestecați din nou pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați mielul într-un castron mare și turnați peste marinată. Lăsați în pastă peste noapte sau timp de cel puțin 2 ore pentru a absorbi toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Într-o formă mare de prăjire, suficient de mare pentru a încadra carnea într-un singur strat, încălziți uleiul și puneți-l la foc mare pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Scoateți carnea din marinată, ștergând și rezervând orice exces, apoi rumeniți gambele pe toate părțile în uleiul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați marinada rămasă în vas împreună cu morcovii, ceapa și prunele, apoi turnați 1 litru de apă. Acoperiți bine vasul cu folie și gătiți într-un cuptor mic timp de 3-4 ore până când carnea este fragedă și cade departe de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Prune Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Adăugați mierea, sucul de lămâie și condimentele și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Dacă folosiți, prăjiți cârnații până sunt fierți, apoi adăugați la tagine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine Pot
9
Serviți carnea într-un castron mare cu sosul lingurat, apoi împrăștiați cu lămâile și menta conservate și serviți harissa pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Harissa
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch