Tacos Rapid De Pește La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pește la grătar rapid. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 5 și costă $2.72 pe portie. O porție conține 265 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin amestec de condimente taco cu sodiu, tortilla de porumb, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tacos Rapid De Pește La Grătar, Tacos De Pește Rapid, și Tacos de pește rapid și ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați 1 foaie (18x12 inci) de folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale fileurilor de pește cu 2 lingurițe din amestecul de condimente.
Așezați peștele pe centrul foii de folie. Aduceți 2 laturi ale foliei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Puneți pachetul pe grătar la foc mare. Acoperiți grătarul; gatiti aproximativ 10 minute, rotind pachetul 1/2 tura dupa 5 minute, pana cand pestele se fulge usor cu furculita.
Se lasă să se răcească ușor; tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii.
Între timp, într-un castron mare, amestecați pansamentul și restul de 4 lingurițe amestec de condimente.
Adăugați amestec de salată de varză și chile; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute. Între timp, înfășurați teancul de tortilla în foaie de folie; așezați pe cea mai tare parte a grătarului 5 până la 10 minute, rotind ocazional, până la aburire.
Pentru a servi, lingură aproximativ 1/4 cană bucăți de pește și 1/4 cană amestec de salată de varză pe fiecare tortilla; top cu 2 linguri ridichi. Îndoiți tortilele în jurul umpluturii.
Se servește cu sos de piper și salsa tomatillo.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.