Tacos Portobello și Poblano la grătar cu Pico De Gallo
Portobello la grătar și Tacos Poblano cu Pico De Gallo ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 369 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de ceapă, căței de usturoi, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Portobello Tacos cu Pico De Gallo, Tacos cu coapsă de pui la grătar cu Pico De Gallo, și Pesto Tacos de pește la grătar cu avocado Pico De Gallo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați primele 6 ingrediente și 1/8 linguriță de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Îndepărtați branhiile de pe partea inferioară a ciupercilor folosind o lingură; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Așezați ciupercile, ceapa și poblano pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți ciupercile și poblano timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Ceapa la grătar 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciuperci
Piper Poblano
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Se ia de pe foc. Semănați poblano și îndepărtați tulpina și tăiați ciupercile și poblano în fâșii subțiri. Se toacă ceapa și se combină legumele într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Piper Poblano
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul; saut timp de 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Adăugați amestecul de ciuperci, restul de 3/8 linguriță de sare și chimen; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Chimen
Sare
9
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți amestecul de ciuperci, pico de gallo și avocado în mod egal între tortilla. Se acoperă fiecare cu 2 linguri de brânză.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.