Tacos Guacamole cu Tomatillo și sos de friptură

Tacos Guacamole cu Tomatillo și sos de friptură
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tacos Guacamole cu Tomatillo și sos de friptură ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 855 calorii. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de sare, căței de usturoi, tomatillos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Tacos Guacamole cu sos de friptură Tomatillo, Tacos cu friptură picantă cu Guacamole sud-vestic, și Tacos cu friptură mexicană cu Guacamole simplu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ardeii iute într-o cratiță medie, apoi adăugați tomatillos și 3 căni de apă. Acoperiți și fierbeți până când chiles și tomatillos sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Se răcește și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați amestecul de tomatillo, usturoiul, anasonul și oregano în procesor; se amestecă până se omogenizează. Tulpina, aruncarea solidelor. Ștergeți aceeași cratiță curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
AnasonAnason
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Adăugați sosul strecurat; se fierbe 5 minute, apoi se adaugă 1 cană de apă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
5
Adăugați friptura tocată; reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când sosul se acoperă ușor cu lingura, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă sosul este prea gros (consistența este similară cu Bologneza subțire), aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare. Sosul înainte poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
SosSos
FripturăFriptură
ApăApă
SareSare
6
Folosind lingura, scoateți carnea de avocado și puneți-o într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați coriandru, ceapă și 1 linguriță de sare; se amestecă grosier cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
SareSare
8
Încălziți uleiul vegetal în tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1 tortilla la un moment dat și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 5 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
10
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Așezați 2 linguri de guacamole în centrul fiecărei tortilla; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
RolaRola
12
Așezați pe farfurii, cu cusătura în jos.
13
Se toarnă sos cald de carne peste tacos pentru a acoperi și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista