Tacos De Somon la grătar cu sos Chipotle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos De Somon la grătar cu sos Chipotle. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 412 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați varză, suc de lămâie, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Tacos de somon la grătar cu iaurt de var chipotle, Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, și Somon la grătar și roșii fumurii-sos chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Pentru a pregăti sosul, combinați maioneza, coriandrul, Zara și chile într-un castron mic.
Pentru a pregăti tacos, așezați somonul cu scânduri de cedru cu grătar de condimente într-un vas de copt. Acoperiți cu folie. Înfășurați bine tortilele în folie.
Coaceți peștele și tortilele la 250 timp de 15 minute sau până când sunt bine încălzite.
Combinați varza, ceapa și sucul; aruncați bine.
Întindeți aproximativ 4 lingurițe de sos în centrul fiecărei tortilla. Top fiecare tortilla cu aproximativ 2 uncii cedru-Planked somon cu gratar Spice freca, 1/2 cana amestec de varză, și 2 linguri de tomate; ori în jumătate.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.