Tacos De Porc Tras
Tacos de porc tras este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână var, oregano, salsa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Tacos De Porc Tras, Tacos De Porc Tras, și BBQ tras Tacos de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un aragaz lent de 4 până la 6 litri, combinați salsa, pudra de chili, oregano, cacao și 1 linguriță de sare.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o la strat.Gatiti, acoperit, pana cand carnea este frageda si se desparte usor, la mare timp de 4 pana la 5 ore sau la mic timp de 7 pana la 8 ore.Cu douăzeci de minute înainte de servire, încălziți cuptorul la 350 F. Stivați tortilele, înfășurați-le în folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 15 minute.Între timp, folosind 2 furculițe, tocați carnea de porc și amestecați în lichidul de gătit.
Se servește cu tortilla, coriandru, smântână, var și salsa suplimentară.Bacsis: când utilizați un aragaz lent, rezistați dorinței de a ridica capacul până când vasul a gătit timpul minim specificat în rețetă. Fiecare privire permite scăparea căldurii și poate crește timpul de gătit cu până la o jumătate de oră.