Tacos De Pește La Grătar

Tacos De Pește La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pește la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 905 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână avocado, maioneză, pene de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Pește La Grătar, Tacos Cu Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 cană de ceapă, 1/4 cană de coriandru, ulei, 3 linguri de suc de lămâie, suc de portocale, usturoi și oregano într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați peștele cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
3
Întindeți jumătate din amestecul de ceapă pe fundul vasului de copt din sticlă de 11x7x2 inci. Aranjați peștele deasupra amestecului de ceapă. Puneți amestecul de ceapă rămas peste pește. Acoperiți și răciți 30 de minute. Întoarceți peștele; acoperiți și răciți cu 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Bateți maioneza, laptele și restul de 2 linguri de suc de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Periați grătarul cu ulei; pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Pește la grătar cu puțină marinată încă agățată până când este opac în centru, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Grătați tortilele până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
MarinadaMarinada
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Tăiați grosolan peștele; așezați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Se servește cu maioneză de tei, tortilla, 1 cană rămasă de ceapă tocată, 1/2 cană rămasă de coriandru, avocado, varză, Salsa Verde și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
MaionezăMaioneză
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
VarzăVarză
CeapăCeapă
VarVar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista