Tacos de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 3 și costă $13.38 pe portie. O porție conține 905 calorii, 67g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 112 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tei, ceapă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește.
Instrucțiuni
1
Puneți coriandru, suc de lămâie, cană ulei de măsline, ceapă, usturoi, jalapeno, praf de usturoi, boia de ardei, chimen și sare și piper în vasul unui robot de bucătărie.Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți piureul într-un castron și lăsați-l deoparte.Tăiați halibutul în bucăți mici. Uscați bine cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper.Preîncălziți o tigaie sote cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați halibutul. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
4
Adăugați vinul și gătiți până când vinul se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați amestecul de coriandru și gătiți încă un minut pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
6
Încălziți tortilele de porumb într-o tigaie fierbinte uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați amestecul de pește în tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Garnisiți cu coriandru, salsa, smântână, brânză și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.