Tacos de Carnitas

Tacos de Carnitas
Tacos de Carnitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 6,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 179g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1864 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de untură, tortilla de porumb, Salsa pico de gallo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Tacos De Carnitas, Carnitas Tacos, și Carnitas Tacos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de porc cu 1/4 cana de apa intr-o oala mare, lata, grea (otel inoxidabil sau fier emailat) la foc mare, amestecand ocazional, pana cand tot lichidul s-a evaporat, 20 pana la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați untură și reduceți focul la minim. Mutați bucățile de porc după cum este necesar pentru a le menține scufundate. Gatiti carnea de porc pana incepe sa se inmoaie pe margini, dar inca ferma in centru, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Rotiți usturoiul și sarea împreună într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă. Se amestecă pasta de usturoi în untură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
UnturăUntură
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Gatiti carnea de porc pana se inmoaie furculita, inca aproximativ 1 ora. Ridicați carnea de porc într-o strecurătoare așezată peste un castron. Când se răcește, rupeți în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Lingura aproximativ 1 lingura. untură topită într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6
Așezați o tortilla în tigaie, presărați uniform cu aproximativ 1/4 cană de brânză și puneți o altă tortilla deasupra pentru a crea o quesadilla. Gatiti la foc mediu, intorcand o data, pana se topeste branza, 4 minute. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Umpleți quesadilla cu aproximativ 1/2 cană carnitas, fasole și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnitasCarnitas
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
* Găsiți untură (manteca în spaniolă) la piețele Latino sau comandați-o de la un măcelar. Proaspăt prestate are cel mai bun gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții3
Scor De Sănătate80
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista