Tacos de Carnitas

Tacos de Carnitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 6,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 179g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1864 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de untură, tortilla de porumb, Salsa pico de gallo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Tacos De Carnitas, Carnitas Tacos, și Carnitas Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de porc cu 1/4 cana de apa intr-o oala mare, lata, grea (otel inoxidabil sau fier emailat) la foc mare, amestecand ocazional, pana cand tot lichidul s-a evaporat, 20 pana la 30 de minute.
Adăugați untură și reduceți focul la minim. Mutați bucățile de porc după cum este necesar pentru a le menține scufundate. Gatiti carnea de porc pana incepe sa se inmoaie pe margini, dar inca ferma in centru, aproximativ 1 ora.
Rotiți usturoiul și sarea împreună într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă. Se amestecă pasta de usturoi în untură.
Gatiti carnea de porc pana se inmoaie furculita, inca aproximativ 1 ora. Ridicați carnea de porc într-o strecurătoare așezată peste un castron. Când se răcește, rupeți în bucăți mai mici.
Lingura aproximativ 1 lingura. untură topită într-o tigaie mare.
Așezați o tortilla în tigaie, presărați uniform cu aproximativ 1/4 cană de brânză și puneți o altă tortilla deasupra pentru a crea o quesadilla. Gatiti la foc mediu, intorcand o data, pana se topeste branza, 4 minute. Repetați cu tortilele rămase.
Umpleți quesadilla cu aproximativ 1/2 cană carnitas, fasole și salsa.
* Găsiți untură (manteca în spaniolă) la piețele Latino sau comandați-o de la un măcelar. Proaspăt prestate are cel mai bun gust.