Rețeta Southwestern Fish Tacos vă poate satisface pofta mexicană în aproximativ 20 de minute . Pentru 3,96 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 519 calorii , 21 g de proteine și 40 g de grăsimi . Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de canolan, maioneză, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este destul de bun. Molee ușor de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , tacos de pește cu coriandru și lămâie și tacos de pește cu crustă de porumb cu sos de jalapeno-lim și fasole neagră picante sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați smântâna, maioneza, coriandru și 2 lingurițe de condimente pentru taco; puse deoparte. Într-un alt castron, combinați sucul de lămâie și condimentele rămase pentru taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Pentru Ungerea Insertului
Pâine Sandviș Cu șapte Boabe
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti De Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspat Sau Congelat, Dezghetat
2
Adăugați pește; arunca pentru a acoperi. Într-o tigaie mică, gătiți peștele la foc mediu-mare în ulei aproximativ 6 minute. (Peștele se va destrăma pe măsură ce se gătește.) Umpleți scoici de taco cu amestec de pește.