Tacos al Pastor
Tacos al Pastor ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 700 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ardei iute guajillo, frunze mexicane de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 6 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Tacos al Pastor (alias Tacos de porc și ananas), Tacos Al Pastor, și Tacos al Pastor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați semințele de chimen într-o tigaie medie sau o tigaie din fontă și prăjiți la foc mediu, agitând tigaia des, până când este parfumată, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească ușor. Puneți tigaia deoparte.
Adăugați cuișoarele și oregano în râșnița de condimente și procesați la o pulbere fină; transferați amestecul de condimente într-un blender și lăsați-l deoparte.Clătiți ardeii iute sub apă curentă rece, apoi uscați bine cu prosoape de hârtie.
Așezați ardeii iute în tigaia folosită pentru prăjirea chimenului și prăjiți-le la foc mediu, întorcându-se ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 3 până la 5 minute.
Transferați pe o tăietură pentru a se răci. Purtând mănuși de cauciuc, tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și tulpinile.
Așezați ardeii iute într-o cratiță medie, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc. Puneți deoparte 1/2 cană din lichidul de gătit chile și lăsați să se răcească.
Lăsați ardeii iute să stea în cratița cu lichid fierbinte încă 5 minute.
Scurgeți ardeii iute și lăsați să se răcească.În timp ce ardeii iute se gătesc și se răcesc, curățați ananasul și tăiați-l pe jumătate pe lungime. Puneți o jumătate în frigider pentru utilizare ulterioară.
Tăiați din nou bucata rămasă pe jumătate pe lungime; scoateți și aruncați miezul.
Tăiați ananasul în bucăți aspre și puneți-l în blender.
Tăiați ceapa în jumătate.
Puneți o jumătate în frigider pentru utilizare ulterioară. Tăiați gros jumătatea rămasă (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană) și adăugați-o în blender.
Adăugați usturoiul, oțetul de cidru, sucul de lămâie, sarea măsurată, ardeii iute răciți și lichidul de chile răcit în blender și amestecați la înălțime până la un pur neted.
Așezați feliile de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă pur și simplu peste carne de porc, asigurându-vă că fiecare felie este acoperită cu marinată. Sigilați și lăsați la marinat la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte (peste noapte este ideal).Când carnea de porc este gata, tăiați ananasul rămas pe jumătate transversal în felii groase de 1/2 inch și scoateți miezul din fiecare felie; pus deoparte. Tăiați mărunt jumătatea de ceapă rămasă și puneți-o într-un castron mic; pus deoparte.
Transferați feliile de porc din pungă într-un castron mediu, lăsând cât mai multă marinată în pungă. Strecurați marinada printr-o strecurătoare cu plasă fină așezată peste o cratiță mică; aruncați solidele.
Așezați cratița la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 2 minute. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Între timp, încălziți o tigaie la grătar la foc mare până la fumat sau un grătar în aer liber la între 600 și 800 F.In o tigaie din fontă, încălziți tortilele una câte una.
Transferați pe o farfurie caldă și acoperiți cu un prosop.Când grătarul sau tigaia pentru grătar este fierbinte, folosiți clești pentru a freca tigaia sau grătarul cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.Condimentați feliile de ananas cu sare și grătiți până se carbonizează ușor pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se taie în zaruri mici, se pune într-un castron mic și se lasă deoparte.Condimentați feliile de porc pe fiecare parte cu sare și grătiți până se carbonizează ușor, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o tăietură curată și se taie împotriva bobului în felii de 1/3 pe 2 inci; Se transferă într-un castron mediu. Dacă alegeți, adăugați 1/3 cană din marinada rezervată la carne de porc și aruncați la coat.To serviți, puneți 1/4 până la 1/3 cană de porc în fiecare tortilla. Completați fiecare cu aproximativ 2 linguri de ananas la grătar și presărați fiecare dintre ceapă și coriandru.
Serviți imediat cu, dacă alegeți, salsa, pene de var și ultima marinată rezervată.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.