Tacos al Pastor ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 700 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ardei iute guajillo, frunze mexicane de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 6 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Tacos al Pastor (alias Tacos de porc și ananas), Tacos Al Pastor, și Tacos al Pastor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați semințele de chimen într-o tigaie medie sau o tigaie din fontă și prăjiți la foc mediu, agitând tigaia des, până când este parfumată, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească ușor. Puneți tigaia deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cuișoarele și oregano în râșnița de condimente și procesați la o pulbere fină; transferați amestecul de condimente într-un blender și lăsați-l deoparte.Clătiți ardeii iute sub apă curentă rece, apoi uscați bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei Iute
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați ardeii iute în tigaia folosită pentru prăjirea chimenului și prăjiți-le la foc mediu, întorcându-se ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați pe o tăietură pentru a se răci. Purtând mănuși de cauciuc, tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Așezați ardeii iute într-o cratiță medie, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc. Puneți deoparte 1/2 cană din lichidul de gătit chile și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
8
Lăsați ardeii iute să stea în cratița cu lichid fierbinte încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Scurgeți ardeii iute și lăsați să se răcească.În timp ce ardeii iute se gătesc și se răcesc, curățați ananasul și tăiați-l pe jumătate pe lungime. Puneți o jumătate în frigider pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Ardei Iute
10
Tăiați din nou bucata rămasă pe jumătate pe lungime; scoateți și aruncați miezul.
11
Tăiați ananasul în bucăți aspre și puneți-l în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Tăiați ceapa în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
13
Puneți o jumătate în frigider pentru utilizare ulterioară. Tăiați gros jumătatea rămasă (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană) și adăugați-o în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Adăugați usturoiul, oțetul de cidru, sucul de lămâie, sarea măsurată, ardeii iute răciți și lichidul de chile răcit în blender și amestecați la înălțime până la un pur neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
Suc De Lămâie
Ardei Iute
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Așezați feliile de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
16
Se toarnă pur și simplu peste carne de porc, asigurându-vă că fiecare felie este acoperită cu marinată. Sigilați și lăsați la marinat la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte (peste noapte este ideal).Când carnea de porc este gata, tăiați ananasul rămas pe jumătate transversal în felii groase de 1/2 inch și scoateți miezul din fiecare felie; pus deoparte. Tăiați mărunt jumătatea de ceapă rămasă și puneți-o într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Marinada
Ceapă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Transferați feliile de porc din pungă într-un castron mediu, lăsând cât mai multă marinată în pungă. Strecurați marinada printr-o strecurătoare cu plasă fină așezată peste o cratiță mică; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie Cu Sos
Bol
18
Așezați cratița la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 2 minute. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
19
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Între timp, încălziți o tigaie la grătar la foc mare până la fumat sau un grătar în aer liber la între 600 și 800 F.In o tigaie din fontă, încălziți tortilele una câte una.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Tigaie
Fulgi De Legume
20
Transferați pe o farfurie caldă și acoperiți cu un prosop.Când grătarul sau tigaia pentru grătar este fierbinte, folosiți clești pentru a freca tigaia sau grătarul cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.Condimentați feliile de ananas cu sare și grătiți până se carbonizează ușor pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
Ulei Vegetal
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
Clește
Tigaie
21
Se taie în zaruri mici, se pune într-un castron mic și se lasă deoparte.Condimentați feliile de porc pe fiecare parte cu sare și grătiți până se carbonizează ușor, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
22
Se transferă pe o tăietură curată și se taie împotriva bobului în felii de 1/3 pe 2 inci; Se transferă într-un castron mediu. Dacă alegeți, adăugați 1/3 cană din marinada rezervată la carne de porc și aruncați la coat.To serviți, puneți 1/4 până la 1/3 cană de porc în fiecare tortilla. Completați fiecare cu aproximativ 2 linguri de ananas la grătar și presărați fiecare dintre ceapă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
1 Kg Tortillas De Maíz
Marinada
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ceapă
Boabe
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Bol
23
Serviți imediat cu, dacă alegeți, salsa, pene de var și ultima marinată rezervată.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.