Taco Coace
Taco coace este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, ceapă, amestec original și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Taco Coace, Taco Coace, și Taco Coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți tigaia dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Gatiti carnea de vita macinata si ceapa in tigaie de 10 inci, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente uscate, sosul de roșii și porumbul. Lingură în tigaie; se presara cu branza. Se amestecă amestecul Bisquick, laptele și ouăle până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de vită.
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește cu 10 minute înainte de tăiere.
Se servește cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.