Tabbouleh

Tabbouleh
Tabbouleh ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 298 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 2.41 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare și piper, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tabbouleh, Tex-Mex Tabbouleh, și Tabbouleh.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați bulgurul într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă apa clocotită peste ea, se amestecă și se acoperă bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Lăsați-l să stea aproximativ 15 minute, până când apa este absorbită și bulgurul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scurgeți orice exces de apă din bulgur. Se amestecă roșiile, castravetele, ceapa, pătrunjelul și menta. Într-un castron mic, amestecați uleiul, sucul de lămâie, coaja, chimenul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă pansamentul peste amestecul de bulgur și se amestecă bine pentru a se combina. Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 1 oră sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
7
Se servește răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 43 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista