Tăiței Curry De Pui Nordic

Tăiței Curry De Pui Nordic
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tăiței de Curry de pui nordic ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 5 și costă 5,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1387 calorii. 92 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de sos de pește, pui, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui thailandez și Curry de tăiței, Supă De Tăiței De Pui Cu Curry Thailandez, și Pui De Nucă De Cocos Curry Noodle Bowl pentru rețete similare.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Riesling, Gruener Veltliner

Indianul poate fi asociat cu Rosul spumant, Riesling și Gruener Veltliner. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sophora Sparkling ros nr. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Sophora Trandafir Spumant
Sophora Trandafir Spumant
Câștigător al Medaliei de aur: Competiția Internațională de vinuri din Los Angeles 2014acest trandafir spumant realizat din Chardonnay și Pinot Noir are o culoare atractivă de fard roz și un palat delicios, cu o mousse durabilă și răcoritoare. Arome florale încântătoare și arome suculente de fructe de pădure roșii, cireșe și grapefruit roz, cu o aciditate echilibrată și un finisaj cremos, decadent.
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții5
Scor De Sănătate51
Bucătăriiindianasiatic
Revista