Tăiței Beți
Tăiței beți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție conține 298 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de stridii, tăiței largi de orez, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare asiatică. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Tăiței Beți, Tăiței Beți, și Tăiței Beți (Pad Kee Mao).
Instrucțiuni
Gatiti taiteii si fasolea verde in apa clocotita 4 minute sau pana cand sunt fragede, dar inca ferme; scurgeți.
În timp ce tăiței și fasolea gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi și ardei iute; sotati 30 de secunde.
Adăugați puiul și gătiți 5 minute sau până când puiul este gata, amestecând să se sfărâme.
Adăugați tăiței și fasolea fierte, sosul de stridii și ingredientele rămase, amestecând ușor pentru a combina.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.