Swanson® fasole neagră, porumb și chili de curcan
Swanson® Black Bean, Porumb și Turkey Chili durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 2,18 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 270 de calorii . Mergeți la magazin și luați chimen măcinat, ceapă, porumb sâmbure și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 43 de bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este perfect pentru Super Bowl . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 66% . Chili cu fasole neagră, porumb și curcan , chili cu fasole neagră, porumb și curcan și chili cu fasole neagră, porumb și curcan (video) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu-mare.
Adăugați curcanul, ceapa, pudra de chili, chimenul, oregano, piper negru și pudra de usturoi. Gatiti pana curcanul se rumeneste bine, amestecand des.
Amestecați bulionul, salsa, zahărul, fasolea și porumbul în oală și încălziți până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Shiraz, Chablis, Malbec, Grenache, Cava
Turkey Chili funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Shiraz și Chablis. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca House of Independent Producers HIP Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Casa Producătorilor Independenți HIP Cabernet Sauvignon]()
Casa Producătorilor Independenți HIP Cabernet Sauvignon
Întuneric, culoare granat. Arome de pâine prăjită închisă, fum, cuișoare, mentă, mure sălbatice și prune, cu doar o notă de pudră de cacao închisă la culoare. Gustul este plăcut rustic, dar cu un mijloc plin și un final persistent de vișine închis, cu doar o notă de mineralitate. Fructele au fost obținute în principal din Viile Sagemoor Farms din Columbia Valley AVA. Mustul a fost pompat timp de 8 zile și presat în rezervor, unde a fost supus fermentației malolactice. Vinul a fost fermentat până la uscare pe stejar american 100% și învechit pe stejar francez 100%. A fost învechit 100% în butoi timp de 8 luni. Gata de băut acum, acest vin are structura de a îmbătrâni încă 5 până la 10 ani.