Supa Knefla II

Supa Knefla II
Knefla supa II ar putea fi doar supa pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistentă oricând.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați făina, oul, 1/2 cană de apă și sare pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în benzi subțiri sau bucăți mici.
3
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Se amestecă aluatul, cartofii și ceapa. Gatiti 20 de minute, pana cand cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AluatAluat
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere.
5
În timp ce pastele și cartofii se gătesc, gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când sunt crocante. Salvați picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întoarceți amestecul de paste și cartofi într-o oală mare la foc mediu-mic și combinați cu slănină, o linguriță de grăsime de slănină, lapte, smântână și sare și piper. Reglați grăsimea de slănină după gust și laptele sau smântâna pentru a acoperi. Simmer 20 de minute, fără fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CartofiCartofi
CremăCremă
PastePaste
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista