Supa Knefla II
Knefla supa II ar putea fi doar supa pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistentă oricând.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați făina, oul, 1/2 cană de apă și sare pentru a forma un aluat.
Tăiați în benzi subțiri sau bucăți mici.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Se amestecă aluatul, cartofii și ceapa. Gatiti 20 de minute, pana cand cartofii sunt fragede.
În timp ce pastele și cartofii se gătesc, gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când sunt crocante. Salvați picăturile.
Întoarceți amestecul de paste și cartofi într-o oală mare la foc mediu-mic și combinați cu slănină, o linguriță de grăsime de slănină, lapte, smântână și sare și piper. Reglați grăsimea de slănină după gust și laptele sau smântâna pentru a acoperi. Simmer 20 de minute, fără fierbere.