Supa de vită și legume de modă veche a lui Jack ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 10 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 148 calorii. Un amestec de frunze de dafin, morcov, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Vită-Legume De Modă Veche, Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, și Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită).
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu; gatiti ceapa, telina si friptura in untul topit pana cand ceapa se caramelizeaza, 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulionul de vită, apa, frunza de dafin, maghiranul, oregano și oasele de supă; coborâți focul la mediu-mic și fierbeți 3 ore, îndepărtând spuma de pe vârful supei pe măsură ce se dezvoltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Maghiran
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3
Adăugați cartoful, morcovul, ardeiul gras, fasolea neagră, mazărea despicată, orezul, macaroanele, roșiile în piure, varza și vinul roșu în oală. Se fierbe încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Mazăre împărțită
Macaroane Inel
Semințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți oasele de supă, răzuind orice carne din ele înapoi în oală. Se condimentează cu sare și piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura