Supa de orz de vita cu legume
Dacă aveți aproximativ 7 ore și 45 de minute de petrecut în bucătărie, supa de orz de vită și legume ar putea fi o rețetă uimitoare fără lactate de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 363 de calorii , 26 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită boabe de porumb, cartofi, apă și roșii conservate. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru iarnă . Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 71% . Acest scor este destul de bun. Supa de orz cu carne de vită la gătirea lentă ,puiul cu nuci de pin Herby cu orz perlat de legume și supa de orz cu ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sarea condimentată, praful de ceapă și pudra de usturoi.
Adăugați carnea de vită și amestecați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în ulei până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Transferați într-un 5- sau 6-qt. aragaz lent.
Adăugați apa, cartofii, morcovii, țelina, ceapa și bulionul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea și legumele sunt aproape fragede.
Se adauga porumbul, rosiile, mazarea, sucul de rosii, orzul, sare si piper; acoperiți și gătiți încă 2 ore sau până când orzul este fraged.