Supa de linte-roșii a lui Bree

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte-roșii a lui Bree. Această rețetă servește 11. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână turmeric măcinat, conserve de roșii, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Roșii-Linte, Supă de roșii și linte, și Supă de roșii și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut timp de 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați turmericul și următoarele 6 ingrediente (turmeric prin usturoi); saut timp de 1 minut.
Adăugați apă și următoarele 4 ingrediente (apă prin roșii tăiate cubulețe); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 1 oră.
Rezervați 2 căni amestec de linte.
Puneți jumătate din amestecul rămas în blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă supa în piure într-un castron mare. Repetați procedura cu cealaltă jumătate din amestecul rămas. Se amestecă 2 căni de amestec de linte rezervate.
Garnisiți cu roșii tocate și o crenguță de coriandru, dacă doriți.