Supa de legume a mamei Teresa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână roșii prune, sare de mare cenușie grosieră, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supa de legume a mamei Teresa, Supa de legume brânză a mamei, și Supa de pui a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit și roșii blanch într - o cratiță de 2 până la 3 litri de apă clocotită 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Transferați roșiile cu o lingură cu fante pe o tăietură și, când este suficient de rece pentru a le manipula, curățați, începând de la capătul marcat, cu cuțitul, apoi semănați și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Încălziți uleiul într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ceapa și roșiile, apoi reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Între timp, curățați cartoful și tăiați-l în zaruri de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Adăugați cartoful în amestecul de ceapă împreună cu dovlecelul și țelina și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați apă, ierburi, sare de mare și piper și aduceți la fierbere, neacoperite. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se ia de pe foc.
9
Bateți împreună oul și brânza într-un castron până se combină bine, apoi adăugați la supă într-un flux, amestecând. Împărțiți în 4 boluri și serviți cu ulei de măsline și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate