Supa De Fasole Senatului
Supa de fasole Senatului este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 393 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, sare kosher, cartof roșcat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supa De Fasole Senatului, Supa De Fasole Senatului, și Supa De Fasole Senatului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-un castron mare și acoperiți cu aproximativ 3 ori volumul lor de apă rece. Înmuiați peste noapte într-un loc răcoros.
Scurgeți fasolea și transferați-o într-o oală mare sau cuptor olandez.
Adăugați 10 căni de apă și șunca. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se reduce focul la minim și se gătește până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Transferați șunca pe o farfurie pentru a se răci ușor, apoi îndepărtați osul, dacă este folosit, și tăiați carnea. Întoarceți carnea în oală.
Între timp, acoperiți cartoful cu apă într-o cratiță și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul și se fierbe până când cartoful este fraged, 20 până la 25 de minute.
Scurgeți cartoful; se transferă într-un bol cu laptele și se pasează cu un masher de cartofi sau furculiță până se omogenizează.
Adăugați piureul de cartofi în supa de fasole și amestecați până se combină.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, țelina, usturoiul și pătrunjelul și gătiți până când legumele sunt translucide, 7 până la 10 minute.
Adăugați amestecul de legume în supă, reduceți focul la minim și gătiți 1 oră, adăugând încă 2 căni de apă dacă supa este prea groasă. Condimentează cu sare și piper.