Supa de fasole Senatului este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 393 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, sare kosher, cartof roșcat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supa De Fasole Senatului, Supa De Fasole Senatului, și Supa De Fasole Senatului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-un castron mare și acoperiți cu aproximativ 3 ori volumul lor de apă rece. Înmuiați peste noapte într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți fasolea și transferați-o într-o oală mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați 10 căni de apă și șunca. Se aduce la foc mic la foc mediu, apoi se reduce focul la minim și se gătește până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, Optional
4
Transferați șunca pe o farfurie pentru a se răci ușor, apoi îndepărtați osul, dacă este folosit, și tăiați carnea. Întoarceți carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Între timp, acoperiți cartoful cu apă într-o cratiță și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul și se fierbe până când cartoful este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scurgeți cartoful; se transferă într-un bol cu laptele și se pasează cu un masher de cartofi sau furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați piureul de cartofi în supa de fasole și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
8
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ceapa, țelina, usturoiul și pătrunjelul și gătiți până când legumele sunt translucide, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați amestecul de legume în supă, reduceți focul la minim și gătiți 1 oră, adăugând încă 2 căni de apă dacă supa este prea groasă. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)