Supa de fasole a bunicii B
Nevoie de un supă fără gluten și fără lactate? Supa de fasole a bunicii B ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 133 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 122 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 15 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, țelină, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Supa de fasole albă a bunicii, Cel puțin la fel de bun ca supa de fasole Lima de oase de șuncă a bunicii, și Caserola de fasole verde a bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un aragaz lent cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți fasolea și reveniți la aragazul lent. Acoperiți cu apă și amestecați morcovii, cartofii, țelina, ceapa și șunca.
Acoperiți aragazul lent și gătiți supa la mare timp de 3 1/2 ore. Treceți la scăzut și continuați să gătiți cel puțin 6 1/2 ore. Cu cât gătește mai mult, cu atât devine mai aromat.