Supa de fasole a bunicii B

Supa de fasole a bunicii B
Nevoie de un supă fără gluten și fără lactate? Supa de fasole a bunicii B ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 133 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 122 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 15 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, țelină, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Supa de fasole albă a bunicii, Cel puțin la fel de bun ca supa de fasole Lima de oase de șuncă a bunicii, și Caserola de fasole verde a bunicii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un aragaz lent cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Scurgeți fasolea și reveniți la aragazul lent. Acoperiți cu apă și amestecați morcovii, cartofii, țelina, ceapa și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Acoperiți aragazul lent și gătiți supa la mare timp de 3 1/2 ore. Treceți la scăzut și continuați să gătiți cel puțin 6 1/2 ore. Cu cât gătește mai mult, cu atât devine mai aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista