Supa de ciuperci cu Gremolata de alune

Supa de ciuperci cu Gremolata de alune
Supa de ciuperci cu Gremolata de alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. O porție conține 276 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $2.37 pe portie. 38 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de bulion de legume, morcov, ciuperci crimini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Supa de ciuperci cu Gremolata de alune, Supă de ciuperci și Pappardelle cu Gremolata, și Gremolata De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți porcini în 1 cană de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Lasa sa se inmuiepână la moale, aproximativ 20 de minute. Tulpina, rezervarealichid de înmuiere. Tăiați grosolan porcini.
3
Topiți 2 linguri de unt în oală marepeste foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se adauga ceapa si morcovul si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați 1 kilogram de ciuperci crimini; se presara cu sare. Saut până la ciupercisunt moi și rumenite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Addporcini și saut pentru 3 minute.
7
Adăugați 3 căni de bulion și lichid de înmuiere rezervat pentru porcini și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când ciupercile sunt moaleși aromele se amestecă, aproximativ 20 de minute. Ușor. Lucrând în loturi, piure în blenderpână se omogenizează, adăugând mai mult bulion cu 1/2 cană, după cum este necesar. Întoarceți supa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se amestecă pătrunjelul, uleiul, alunele,coaja de portocală și usturoiul într-un castron mic. Pune gremolata deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Topiți restul de 2 linguri de untîn cratiță mare grea la căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Adăugați 12 uncii de ciuperci asortate și saut până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se condimentează după gust cu sare șipiper. Împărțiți supa între boluri. Top cuciuperci automate și gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
* Disponibil în secțiunea de produse a multor supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele italiene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista