Supa de Broccoli a lui Gail
Supa de Broccoli a lui Gail este o fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 234 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, ceapă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această supă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Tort de stafide Gail, Furtuna de iarnă a lui Gail, și Salsa de casă a lui Gail.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare; gătiți și amestecați ceapa în uleiul fierbinte până la moale, 5 până la 7 minute.
Se toarnă apă și cuburi de bouillon de pui în oală; gătiți și amestecați până când bouillonul se dizolvă, aproximativ 4 minute.
Amestecați cartoful și morcovul în amestecul din oală; gătiți încă 4 minute.
Se toarnă lapte în oală; adăugați broccoli, usturoi, arpagic, frunze de dafin, piper cayenne, sare și piper negru în amestec, amestecați și gătiți până la cald, aproximativ 4 minute.
Se amestecă mâncarea cu brânză procesată feliată în supă, se aduce la foc mic și se gătește și se amestecă până când mâncarea cu brânză se topește complet în supă, aproximativ 5 minute.
Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți până când cartofii și morcovii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin pentru a servi.