Supa cremoasa de conopida si bacon
Reteta Supa cremoasa de conopida si bacon poate fi facuta in aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 303 calorii, 15 g de proteine și 21 g de grăsime fiecare. Pentru 1,85 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză asiago, conopidă, apă și piper. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă cremoasă de conopidă și slănină, Supă cremoasă de conopidă cu slănină și gorgonzola și Supă cremoasă de conopidă cu slănină și brânză albastră.
Instrucțiuni
Puneți conopida într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță mare peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și fierbeți la abur timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie. Se răcește ușor.
Pune conopida și 1/2 cană de smântână într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se face piure.
Transferați într-o cratiță mare.
Se amestecă brânza, sarea, nucșoara, piperul și smântâna rămasă.
Adăugați suficientă apă pentru a obține consistența dorită; căldură prin.
Presarati fiecare portie cu bacon.