Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui Cacciatore. Această rețetă face 7 porții cu 287 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de dovlecei, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, sotează ciupercile și prazul în ulei până se înmoaie. Se amestecă bulionul, puiul, roșiile, dovlecelul, ardeii, pastele, cimbrul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Rețetă De Pizzocheri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când pastele și legumele sunt fragede. Topiți fiecare porție cu brânză și busuioc.