Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor supa de vită și paste. O porție conține 220 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, tulpini și bucăți de ciuperci, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 44 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de legume din carne de vită și paste, Pastan de vită și supă de ciuperci, și Supă ușoară de legume cu paste.
Instrucțiuni
1
Gatiti carnea de vita si ceapa in cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se amestecă sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Se amestecă, apă, busuioc, piper și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând frecvent; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
5
Se amestecă pastele și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute.