Supă Thailandeză De Creveți Cu Nucă De Cocos

Supa Thailandeză de creveți de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $3.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 223 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, creveți, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Supă thailandeză de dovlecei și nucă de cocos cu creveți, Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), și Creveți În Sos De Nucă De Cocos Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați creveți cu condimente thailandeze; aruncați bine.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare; acoperiți tigaia și creveții cu spray de gătit.
Adăugați creveți în tigaie; saut 2 minute sau până când creveții sunt aproape gata.
Scoateți creveții din tigaie; pune deoparte. Coat tigaie cu spray de gătit; se adaugă ardei gras, și saut 2 minute.
Adăugați bulion de pui și sos de pește în ardeiul gras în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute. Se amestecă laptele de cocos și creveții rezervați. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie. Se amestecă coriandru, dacă se dorește.